Irodánk közreműködik követeléseinek behajtásában, igény esetén akár az egész behajtási folyamban ellátjuk képviseletét, elkészítjük a felszólító levelet, megindítjuk a fizetési meghagyásos eljárást, illetve a polgári peres eljárást, szükség esetén pedig végrehajtást kezdeményezünk az adós ellen. Képviseljük ügyfeleinket fizetésképtelenségi eljárásokban, különösen csőd- és felszámolási eljárásban a hitelezői igénybejelentés során, valamint végelszámolásban és egyéb hasonló eljárásokban.

Évtizedes követeléskezelési tapasztalatunkra és korszerű technikai hátterünkre támaszkodva nagytömegű követelések kezelését is hatékonyan végezzük.

Igény esetén – szakmai ismereteink birtokában – tanácsadással segítjük szervezete hatékony követeléskezelési eljárásrendjének kialakítását és működtetését.

Tapasztalataink alapján nemfizetés esetén rövid időn belül célszerű megtenni a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy a kintlévőség minél előbb és minél nagyobb mértékben megtérüljön, ugyanis az idő előrehaladtával a megtérülés esélye nagymértékben csökken.