DR. GYURKÓ KATALIN BABETT

ügyvéd, együttműködő partner

Dr. Gyurkó Katalin Babett a Gyurkó Ügyvédi Iroda vezetője, a Récsényi Ügyvédi Iroda együttműködő partnere, egyben annak helyettese. Dr. Gyurkó Katalin Babett a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát. Rendkívül széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a polgári jog területén: a pályáját egy projektfinanszírozási és ingatlanakvizíciós ügyletekben közreműködő ügyvédi irodánál kezdte, később – egy szintén kiemelkedően magas szakmai színvonalú ügyvédi iroda munkatársaként – évekig foglalkozott ingatlanjoggal, családi joggal, társasági joggal, illetve szerződések jogával.

A fentieket követően egy jelentős piaci szereplőként működő gazdasági társaság jogtanácsosaként – a társaság belső működésére is rálátva –, volt alkalma elmélyülni a gazdasági, üzleti, illetve informatikai tevékenységhez szükséges valamennyi jogterület elméleti és gyakorlati ismereteiben.

Gyurkó Katalin Babett a Gyurkó Ügyvédi Iroda ügyvédjeként kész arra, hogy tevékenysége során hasznosítsa a megszerzett tapasztalatait, illetve azokat továbbiakkal bővítse, az általa fontosnak tartott készségek és képességek folyamatos fejlesztése mellett.

„Az ügyvédi tevékenység végzése során egyaránt fontosnak tartom a megértés és a meggyőzés képességét; a szakma iránti alázatot és a szükség szerinti határozott fellépést; a mindenre kiterjedő alaposságot és az átfogó lényeglátást.

Éppolyan fontos továbbá a felkészültség és az intuíció; a strukturált gondolkodás és a kreativitás; a biztos elméleti tudás, és a gyakorlatias szemlélet.

A fentiek csak együtt működhetnek igazán, ezért a cél az, hogy mindezen készségeket és képességeket hatékonyan ötvözzem és alkalmazzam a munkám során. Erre törekszem.”