Az üzleti életben a vállalkozás, a termékek és szolgáltatások ismertségének megteremtése és növelése a reklámok számos megjelenési formáján keresztül valósul meg. Irodánk segít eligazodni a különböző reklámtevékenységre vonatkozó előírások között, hogy vállalkozása reklámozóként, reklámszolgáltatóként vagy közzétevőként a szigorú jogszabályi követelményeknek megfelelően végezze hirdetési tevékenységét.

Az üzleti igényeknek megfelelően elkészítjük a reklámszerződéseket, a reklám bevezetése előtt előzetesen megvizsgáljuk a tervezett hirdetést, hogy szükség esetén időben korrigálni lehessen azt, a vállalkozását érintő jogsértő reklám esetén pedig fellépünk a jogsértő hirdetővel szemben.

A vállalkozása üzleti szereplésével, a termékek értékesítésével és szolgáltatások nyújtásával összefüggésben tanácsot adunk annak érdekében, hogy vállalkozása üzleti céljait elérje, ugyanakkor magatartása minden tekintetben megfeleljen a fogyasztóvédelemre és a gazdasági versenyre vonatkozó jogi előírásoknak. E körben vállaljuk kereskedelmi magatartásának fogyasztóvédelmi és versenyjogi szempontból történő vizsgálatát, a kockázatok feltárását, szükség esetén vállalkozása hatóság, bíróság előtti képviseletét, akár a vállalkozását érintő jogellenes piaci magatartás esetében is.