Irodánk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a szoftverek és adatbázisok felhasználásával, hasznosításával kapcsolatos ügyekben és az elektronikus kereskedelem és online szolgáltatások piacán. E körben vállaljuk szoftverek, illetve adatbázisok hasznosításával kapcsolatos szerződéses konstrukciók (pl.: felhasználási szerződés) kidolgozását, szem előtt tartva az ön személyhez fűződő és vagyoni jogainak védelmét; továbbá online kereskedelmi piacterek, webáruházak jogi hátterének kialakítását, ezen belül kiemelten figyelve az adatvédelmi és fogyasztóvédelmi megfelelőség biztosítására.

Amennyiben egy megjelölést védjegyként szeretne használni, úgy tanácsot adunk a megfelelő védjegyforma kiválasztásában, védjegykutatást végzünk és teljes körű képviseletet látunk el a védjegylajstromozási vagy a megújítási eljárásban. Védjegybitorlás esetén fellépünk a védjegyet jogosulatlanul használó személy ellen, és jogi támogatást biztosítunk a védjegybitorlóval szembeni igényérvényesítés során.

Üzleti elképzeléseinek megfelelően titoktartási megállapodások útján lehetővé tesszük a gazdasági tevékenységéhez kapcsolódó üzleti titkai, védett ismeretei (know-how) megőrzését, szerződések útján lehetőséget teremtünk az üzleti titok jogszerű hasznosítására, átruházására.